Camere

Casuta cu 3 locuri

Casuta din lemn pentru 3 persoane, cu doua paturi, Tv, incalzire centrala si apa curenta.Puteti alege dintre cele 4 casute ce sunt amplasate chiar langa corpul principal al pensiunii, independent una fata de cealalata si cu iesire catre o gradina generoasa. Casutele sunt doatate cu doua paturi, unul dublu si unul pentru o persoana, sunt raccordate la electricitate, au apa curenta si chiuveta si si beneficicaza de incalzire centralizata. Special pentru aceste casute este construita in exterior, in imediata apropiere, o toaleta ce are grupuri sanitare si dusuri.

Camera dubla

Sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi (twin), baie proprie cu dus si incalzire centrala. Asiguram consumabile si prosoape. Unele camere au balcon. Marea majoritate beneficiaza de o frumoasa panorama asupra muntilor invecinati. Camerele sunt finisate cu mocheta de calitate. Turistii au la dispozitie televizor, internet wirelles, dulap pentru haine.

Camera tripla

Punem la dispozitia turistilor camere triple cu doua sau trei paturi, cu capacitate de cazare pentru trei adulti. Toate camerele au baie proprie cu dus. Asiguram consumabile si prosoape. Unele camere au balcon. Marea majoritate beneficiaza de o frumoasa panorama asupra muntilor invecinati. Camerele sunt finisate cu mocheta de calitate. Turistii au la dispozitie televizor, internet wirelles, dulap pentru haine.

Apartament

Punem la dispozitia turistilor apartamente cu doua paturi cu o capacitate de cazare pentru 4 persoane. Toate apartamentele au baie proprie cu dus. Asiguram consumabile si prosoape. Unele apartamente au balcon. Marea majoritate beneficiaza de o frumoasa panorama asupra muntilor invecinati. Apartamentele sunt finisate cu mocheta de calitate. Turistii au la dispozitie televizor, internet wirelles, dulap pentru haine.

Rezerva acum pe site-ul oficial si vei beneficia de :

Protectia datelor

Datele tale personale sunt in deplina siguranta daca rezervi prin noi (conform GDPR)

Cel mai bun pret

Intotdeauna veti obtine cel mai bun pret rezervand direct la hotelier!

Siguranta rezervarii

Rezervand direct la hotelier si nu prin intermediari veti fi siguri de rezervare!

Platesti hotelierului

Rezervand pe site-ul oficial vei face plata direct in contul hotelierului, fara intermediari!

Sectiune contact

Receptie: 24 ore/zi 
Ne puteti contacta telefonic sau puteti trimite un email

Rezerva acum